De prijzen die wij hanteren voor de verhuur van authentieke en normale ijskarren

Prijzen voor de huur van de authentieke ijskar

Huurprijs per dag: €129,-
- Inclusief uitleg.
- Exclusief transport, schepijs, schoonmaak en BTW.

Prijzen voor de huur van de mini (gelato) ijskar

Huurprijs per dag zonder ijs: €45,-

- Inclusief uitleg.
- Exclusief transport, schepijs, schoonmaak en BTW.

Het is mogelijk de ijskarren leeg te huren en te voorzien van uw eigen ijs, hierbij bedraagt de meerprijs €29,00 per ijskar.

Wilt u een ijscokar voor een langere periode huren? Dan verzoeken wij u contact op te nemen met ons. Zeker als u een ijscokar voor enkele maanden nodig heeft, kunnen wij een zeer voordelig tarief bieden. Neem contact met ons op »

Zie hieronder interessante combinaties met de ijskar. Ook voor al onze andere apparatuur leveren wij de voedingswaren.

Een ijskar i.c.m. ijs

We leveren de ijskarren ook in combinatie met ijs. Wij bieden twee soorten, t.w. Ambachtelijk Schepijs en Voorverpakt Ijs.
Ambachtelijk Schepijs »
Voorverpakt ijs »

Een ijskar met personeel

Het perfecte ijsje scheppen is uiteraard niet eenvoudig als u dit nog nooit hebt gedaan. Daarom is het bij ons nu mogelijk een professionele ijscoman of ijscovrouw in te huren bij de ijskar. Het personeel verzorgd het ijs, dus u heeft er geen omkijken naar. Het enige dat u hoeft te doen is de plek aanwijzen waar wij moeten gaan staan.

De prijzen m.b.t. de huur van de ijskar inclusief personeel is alleen beschikbaar op aanvraag. Vul het formulier in om een prijsaanvraag te doen.

Vervoer van de ijscokar?

Tegen een voordelig tarief leveren wij de ijscokar voor uw deur af. Deze kosten worden berekend over de totale afstand die wij moeten afleggen als wij de ijscokar ergens afleveren. Voor sommige locaties hebben wij gunstigere tarieven.
Tarieven m.b.t. aflevering »

Wat wij nog meer bieden!

Ook voor barbecuecatering, feestverzorging, koffiecatering en soepcatering kunt u bij ons terecht. Wij leveren naast de apparatuur en voedingswaren ook alle benodigdheden om uw feest tot een succes te brengen.

© 2023 Ijscokar.com. Powered by Manieu.nl