De mogelijkheden op ijscokar.com

De Standaard IJskar!

De normale ijskar is de meest voordelige optie die wij bieden. De normale ijskar is een in het wit uitgevoerde ijskar, die eenvoudig verreden kan worden. In een normale ijskar past maximaal ca. 120 liter schepijs, maar voor kleine hoeveelheden is deze ijskar ook zeer geschikt. De huurprijs van de normale ijskar bedraagt slechts €59,- per dag. Meer Info - Offerte.

De Authentieke IJskar!

Iedereen kent het wel, de in sierlijk hout uitgevoerde Italiaanse ijskarren. De authentieke ijskarren zijn natuurlijk erg leuk op bruiloften, bedrijfsfeesten, themafeesten of als promotiekar of om ijs te verkopen op een markt of evenement. Met een authentieke ijskar krijgt u gegarandeerd veel aandacht van passanten. Het ziet er namelijk origineel en leuk uit! Let er wel op dat deze ijskarren zich wat minder makkelijk laten verrijden dan de normale ijskarren. We raden daarom aan om de authentieke ijskar op een vaste plek te gebruiken, zodat deze niet verreden hoeft te worden. De huurprijs van de authentieke ijskar bedraagt slechts €85,- per dag. Meer Info - Offerte.

De Mini IJskar!

Wij leveren nu ook exclusieve gelato barren! De gelato barren zijn iets kleiner dan de normale ijskarren, waardoor ze gemakkelijk door smalle deuren en in liften passen! Daarnaast ziet de Gelato bar er erg origineel en feestelijk uit! De gelato bar is italiaans vormgegeven met een echt koperen deksel en kan maar liefst 2 uur zonder stroom. De huurprijs van de gelatobar bedraagt slechts €45,- per dag. Meer Info - Offerte.

De Gepersonaliseerde IJskar!

Ons nieuwste concept is de gepersonaliseerde ijskar. Een gepersonaliseerde ijskar is de normale ijskar, maar dan vormgegeven naar uw eigen stijl. Dit is natuurlijk interessant als u een ijskar wilt gebruiken voor promotiedoeleinden waarbij u uw bedrijfsnaam wilt laten opvallen. U kunt zelf het design aanleveren of u kunt het designwerk door ons laten ontwikkelen. Meer Info - Offerte.

Afbeeldingen van onze ijskarren

 

Voorgekoelde elementen huren

Koelelementen huren

Geen beschikking over elektriciteit? Geen paniek, wij kunnen bij elke ijskar 5 voorgekoelde elementen leveren. De elementen worden ingevroren naar een temperatuur kouder dan -20 graden celsius. Op deze manier kunt u lange tijd zonder stroom, voordat uw ijs begint te smelten. Uiteraard is het ook handig als u bijvoorbeeld blikjes fris of flesjes bier wilt uitdelen op een evenement of feest. Meer Info - Offerte.

Andere concepten bij ijscokar.com

Stroopwafelkraam huren

Heerlijke warme stroopwafels op uw event? Wij verhuren stroopwafelkramen inclusief de heerlijke warme stroopwafels! Onze stroopwafels worden op traditionele wijze bereid door ons personeel en zullen al uw gasten versteld doen staan van de heerlijke verse stroopwafels en de authentieke Nederlandse kar! Altijd leuk voor ieder event! Bekijk dit concept.

Poffertjeskraam huren

Heerlijke verse poffertjes op uw event? Wij verhuren poffertjeskramen inclusief de heerlijke verse poffertjes! Onze poffertjes worden professioneel bereid in een echte poffertjespan, waardoor deze een authentieke Nederlandse sfeer achterlaat! Altijd leuk voor ieder event! Bekijk dit concept!

Professionele espressobar

Bent u van plan een groot feest te organiseren en wilt u daar heerlijke verse koffie schenken? Of wilt u uw bedrijf op een originele manier promoten bij de beurs? Wij leveren verschillende soorten espressostands inclusief een luxe espressoapparaat die onder andere verse koffie en thee maakt, maar ook heerlijke espresso's, cappuccino's en latte macchiato's! Bekijk dit concept!

Popcorn- en/of suikerspinmachine huren

Wat doet het altijd goed op feesten en partijen? Juist, popcorn en suikerspin! De zoete geuren zullen al uw gasten doen smullen en willen er gegarandeerd van proeven! De popcorn- en suikerspinmachines zijn ideaal voor evenementen, maar doordat het wat kleinere formaten zijn, zijn ze ook uitermate geschikt voor de kleinere feestjes. Bekijk dit concept!

Gluhweinkraam huren

Wat is er lekkerder om al uw gasten te trakteren op een glaasje heerlijke warme glühwein tijdens uw event? Wij verhuren echte glühweinkramen inclusief apparatuur voor heerlijke warme glühwein. De glühweinkramen zien er authentiek en echt Nederlands uit, zodat het erg origineel staat op uw event! Bekijk dit concept!

Hotdogmachine huren

Met onze hotdogmachines, kunt u in een handomdraai vele tientallen hotdogs klaarmaken en uitdelen. Uiteraard leveren wij ook alle benodigdheden voor de hotdogmachine, zodat u direct aan de slag kunt als het apparaat is afgeleverd! Bekijk dit concept!

Warme chocolademelkkraam huren

Heerlijke warme chocolademelk met slagroom op uw event? Wij verhuren kramen inclusief apparatuur voor heerlijke warme chocolademelk. De kramen zien er authentiek en echt Nederlands uit, zodat het erg origineel staat op uw event! Bekijk dit concept!

© 2024 Ijscokar.com. Powered by Manieu.nl